TALK: Josefin Agnas

Josefin Agnas är civilingenjören med stort matintresse. Hon har tidigare jobbat på Volvo, men med start i februari tar hon steget och blir sin egen för att jobba med sitt största intresse: mat. Josefin driver matkontot @swedishfoodchallenge där hon delar med sig av sin matresa genom Sverige.

Read More
Anna Rydegran

NEWS: Därför är Fairtrade viktigt

Vad innebär egentligen Fairtrade? Gör det någon skillnad, och på vilket sätt? Idag finns det en uppsjö av olika certifieringar och det är inte helt enkelt att veta vad dessa innebär. Vi reder ut begreppet Fairtrade och förklarar hur märkningen skapar möjligheter till förändring och utveckling.

Read More
Anna Rydegran

NEWS: Därför startade jag Read The Label

Anna Rydegran grundade Read The Label 2018. Allt började som ett detektivarbete – på jakten efter världens bästa sängkläder. Men längs vägen insåg hon att det inte enbart är längden på bomullsfibrer, trådtäthet eller vävteknik som definierar världens bästa sängkläder – det handlar om så mycket mer.

Read More
Anna Rydegran

TALK: Therese Elgquist

Therese Elgquist är matkreatör, kokboksförfattare och matstylist. Bland annat gör hon de läckra recepten på Food Pharmacys blogg, står för matlagningen på Yogiakademin och har gett ut böckerna ”The New Green Salad” och ”The New Green Protein”.

Read More
PeopleAnna Rydegran